Desinfectie luchtbehandelingskasten

Desinfectie luchtbehandelingskasten – Door periodiek de luchtbehandelingskast te desinfecteren worden alle micro organismen geëlimineerd en zal op uw werkvloer lucht worden ingeblazen met minder kolonievormende eenheden micro organismen(bacteriën, schimmels en gisten).

Aanvraagformulier

Wij verwerken uw gegevens conform onze Privacyverklaring.

Desinfectie luchtbehandelingskasten, waarom?

In veel gebouwen is het luchtbehandelingssysteem de bron van schone en verse lucht. Dit systeem is opgebouwd uit een luchtbehandelingskast en een luchtkanalenstelsel. Voor een optimale werking is het van belang om naast het periodiek te reinigen van de luchtbehandelingskast en de filters te vervangen, de luchtbehandelingskast(en) te desinfecteren. Door periodiek de luchtbehandelingskast te desinfecteren worden alle micro organismen geëlimineerd en zal op uw werkvloer lucht worden ingeblazen met minder kolonievormende eenheden micro organismen(bacteriën, schimmels en gisten).

Gepatenteerde technologie

Lucht- en Waterinspectie Nederland maakt gebruik van de meest vooruitstrevende technieken voor het desinfecteren van luchtbehandelingskasten. Door een gepatenteerde technologie verspreidt ons desinfectiesysteem een droge mist door de luchtbehandelingskast. Deze droge mist bevat een ontsmettingsmiddel op basis van waterstofperoxide en bereikt in tegenstelling tot vloeibare desinfectans alle hoeken er kieren van de luchtbehandelingskast. Hierdoor sterven alle virussen en micro-organismen op een veilige manier af.

De voordelen van Desinfectie luchtbehandelingskast

  • Veilig te gebruiken; niet giftig
  • Geen residu; waterstofperoxide valt uiteen in water en zuurstof
  • Veilig voor alle luchtbehandelingskasten
  • Milieuvriendelijk
  • Niet schadelijk voor corrosie gevoelige materialen

Desinfectie luchtbehandelingskasten aanvragen

U kunt onze dienst desinfectie luchtbehandelingskasten aanvragen per contactformulier, of door contact met ons op te nemen. Geef daarbij duidelijk aan wat de klacht of vraag is. Wij zullen dan een prijsopgave mailen en bij akkoord deze inplannen. Na de inspectie sturen wij een analyserapport met daarbij de eventuele verbeterpunten. Alle onze rapportages worden digitaal verstrekt en kunnen indien nodig worden toegelicht op locatie.

Direct aanvragen

Menu