Contact opnemen

Voorkomen van gezondheidsklachten is beter dan genezen, wij helpen u graag verder. Wilt u meer informatie over onze diensten, een luchtonderzoek aanvragen thuis of op het werk of heeft u een open vraag? Neem dan contact op met Lucht- en Waterinspectie Nederland. Wij onderzoeken, adviseren, beheren en bieden oplossingen met een daadkrachtige, no nonsense mentaliteit.

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform onze Privacyverklaring.
Kom langs

Bezoek ons kantoor aan de Delftseplein 31, 3013 AA inRotterdam

Mail ons

Mail naar info@luchtwater.nl of gebruik het contactformulier.

Bel ons

Elke werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (010) 307 56 89.

Veelgestelde vragen

Heeft slechte luchtkwaliteit invloed op mijn gezondheid?
Ja, bij slechte luchtkwaliteit is de kans op griep en verkoudheid aanzienlijk groter. Aangezien wij meer dan 75% van ons bestaan binnen doorbrengen is een goede luchtkwaliteit dan ook van groot belang.

Hoe vraag ik een lucht- of wateronderzoek aan?
U kunt een lucht- of wateronderzoek aanvragen op de gelijknamige pagina’s op onze website of door contact met ons op te nemen.

Hoe gaat een onderzoek in zijn werk? 
Neem contact op met Lucht- en Waterinspectie Nederland. Wij informeren en adviseren u graag over uw huidige situatie en onze werkwijze

Hoe krijg ik de resultaten van een luchtonderzoek?
Na het onderzoek legt onze inspecteur zijn bevindingen vast in het analyserapport In dit rapport worden eventuele verbeterpunten inzichtelijk gemaakt. Onze rapportages worden digitaal verstrekt en kunnen indien gewenst op locatie worden toegelicht.

Het water in mijn leidingen heeft een lange tijd stil gestaan, kan dat kwaad?
Ja, de legionellabacteriën kan zich in hoog tempo vermenigvuldigen. Dit water kan bij inademing als kleine druppeltjes – onder andere via douches, airconditioners of luchtbevochtigers – de veteranenziekte veroorzaken. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw drinkwater? Vraag dan een wateronderzoek aan bij Lucht- en Waterinspectie Nederland.

Menu