Diensten

Reconditioneren luchtbehandelingskast

Reconditioneren luchtbehandelingskast of klimaatinstallatie? U verlengt de levensduur van het apparaat. Onze specialisten staan voor u klaar.
Naar pagina

Coronavirus desinfectie

Is thuiswerken voor u geen optie? Bescherm dan in ieder geval uw medewerkers en uzelf, door een professionele Coronavirus desinfectie van uw werkruimte. Bel: 010 - 3027447
Naar pagina

Luchtonderzoek

Middels een luchtonderzoek kunt u zien waar gezondheidsklachten vandaan komen. Is het alleen een slechte ventilatie? Voldoet het systeem aan de norm? Is het een microbiologische verontreiniging?
Naar pagina

Wateronderzoek

Middels een wateronderzoek inspecteren, analyseren en beheren wij drinkwater installaties. Drinkwater is een basisbehoefte en mag geen risico’s opleveren voor de volksgezondheid.
Naar pagina

Nen 1006 onderzoek

Door een NEN 1006 onderzoek uit te laten voeren krijgt u een goed beeld van de staat waarin uw drinkwaterinstallaties zich bevinden. Zowel bij nieuwe- als bestaande bouw.
Naar pagina

Klimaatbeheer

Onderhoud en beheer van luchtbehandeling installaties zoals: onderhoud, revisie, inregelen, vervangen van filters, reinigen van kanalen en periodiek desinfecteren met verschillende methodes.
Naar pagina

Keerklepcontrole

Door een keerklepcontrole te laten uitvoeren, voorkomt u terugstroom van eventueel verontreinigd water in de waterleiding. Bijvoorbeeld dat er geen verontreinigd water van de vaatwasser in een koffieapparaat kan stromen.
Naar pagina

Een specifieke vraag of probleem?

Specifieke vragen over de luchtkwaliteit of gezondheidsklachten op het werk? Wij helpen u graag verder, neem hier contact met ons op

Contact opnemen

Menu