Diensten

Luchtonderzoek

Door het laten uitvoeren van een luchtonderzoek ziet u waar gezondheidsklachten vandaan komen. Is het slechte ventilatie? Voldoet het systeem aan de norm? We onderzoeken, adviseren en bieden een passende oplossing.
Naar pagina

Wateronderzoek

Middels een wateronderzoek inspecteren, analyseren en beheren wij drinkwater installaties. Drinkwater is een basisbehoefte en mag geen risico’s opleveren voor de volksgezondheid.
Naar pagina

Klimaatbeheer

We onderzoeken, adviseren en beheren luchtbehandeling installaties. We leveren een compleet pakket voor onderhoud, revisie, inregelen, vervangen van filters, reinigen van kanalen en periodiek desinfecteren.
Naar pagina

NEN 1006 onderzoek

Door een NEN 1006 onderzoek uit te laten voeren krijgt u een goed beeld van de staat waarin uw drinkwaterinstallaties zich bevinden. Zowel bij nieuwe- als bestaande bouw.
Naar pagina

Coronavirus desinfectie

Is thuiswerken voor u geen optie? Bescherm dan in ieder geval uw medewerkers en uzelf, door een professionele Coronavirus desinfectie van uw werkruimte. Bel: 010 - 3027447
Naar pagina

Desinfectie luchtbehandelingskasten

Door periodiek de luchtbehandelingskast te desinfecteren worden alle micro organismen geëlimineerd en zal op uw werkvloer lucht worden ingeblazen met minder kolonievormende eenheden micro organismen(bacteriën, schimmels en gisten).
Naar pagina

Reconditioneren luchtbehandelingskast

Reconditioneren luchtbehandelingskast of klimaatinstallatie? U verlengt de levensduur van het apparaat. Onze specialisten staan voor u klaar.
Naar pagina

Keerklepcontrole

Door een keerklepcontrole te laten uitvoeren, voorkomt u terugstroom van eventueel verontreinigd water in de waterleiding. Zo kan er bijvoorbeeld geen verontreinigd water van de vaatwasser in een koffieapparaat stromen.
Naar pagina

Gasdetectie

Gasdetectie is volgens de Nederlandse wet verplicht voor ondergrondse parkeergarages en garages met mechanische ventilatie. Onze systemen detecteren gevaarlijke gassen en signaleren automatisch het ventilatie- en ontruimingssysteem.
Naar pagina

CO2-meters

Wij plaatsen en controleren CO2-meters in klaslokalen, kantoren en zorginstellingen en daarnaast installeren we optioneel een gekoppeld ventilatiesysteem op het raam. Dit systeem start automatisch met ventileren zodra het CO2-niveau de maximale norm overschrijdt.
Naar pagina

Een specifieke vraag of probleem?

Specifieke vragen over de luchtkwaliteit of gezondheidsklachten op het werk? Wij helpen u graag verder, neem hier contact met ons op

Contact opnemen

Menu