Klimaatbeheer

Vragen over de klimaatbeheer installaties, thuis of op het werk? Wij helpen u graag verder.

Aanvraagformulier

Wij verwerken uw gegevens conform onze Privacyverklaring.

Algemene informatie

Door de jarenlange ervaring van Lucht- en Waterinspectie Nederland® in onderhoud en beheer van luchtbehandeling installaties en klimaatbeheer.Wij zorgen dat de installaties doen wat ze behoren te doen en dat de werknemers in het pand niet worden blootgesteld aan overschrijdingen van de normen. Hiervoor hebben wij diverse pakketten voor onze opdrachtgevers, zoals: onderhoud, revisie, inregelen, vervangen van filters, reinigen van kanalen en periodiek desinfecteren met daarbij verschillende methodes.

Het aanvraagtraject bestaat uit zes korte stappen:

Indien wij meer informatie nodig hebben om tot een passend advies te komen, nemen wij (telefonisch) contact met u op.

Gelet op de aard van de klacht(en) en hetgeen u wenst, vervaardigen wij het advies voor uw situatie. Dit wordt u digitaal aangeleverd.

Tezamen met het advies ontvangt u onze aanbieding.

Zodra wij uw opdracht ontvangen, plannen wij samen met u een onderzoeksdatum in.

Na het onderzoek legt onze inspecteur zijn bevindingen vast in het analyserapport In dit rapport worden eventuele verbeterpunten inzichtelijk gemaakt. Onze rapportages worden digitaal verstrekt en kunnen indien gewenst op locatie worden toegelicht.

Klimaatbeheer aanvragen

U kunt deze inspectie aanvragen per contactformulier, of door contact met ons op te nemen. Geef daarbij duidelijk aan wat de klacht of vraag is. Wij zullen dan een prijsopgave mailen en bij akkoord deze inplannen. Na de inspectie sturen wij een analyserapport met daarbij de eventuele verbeterpunten. Alle onze rapportages worden digitaal verstrekt en kunnen indien nodig worden toegelicht op locatie.

Direct aanvragen

Menu