CO2-meters

In februari 2022 heeft het kabinet besloten dat ieder klaslokaal verplicht voorzien moet zijn van een CO2-meter om de ventilatie op scholen te verbeteren. Rijksoverheid schrijft: “Leerlingen hebben gezonde lucht nodig om goed te kunnen leren. Ook leraren moeten veilig voor de klas kunnen staan”.

Aanvraagformulier

Wij verwerken uw gegevens conform onze Privacyverklaring.

Een veilige werkplek en leeromgeving

Lucht- en Waterinspectie Nederland is gespecialiseerd in het optimaliseren van de luchtkwaliteit binnen openbare gebouwen. Wij hebben jarenlange ervaring in het inspecteren, analyseren en installeren van systemen voor een veilig en gezond binnenklimaat. Ook voor het installeren en inspecteren van CO2-melders bent u bij ons op het juiste adres.

Wij plaatsen en controleren CO2-meters in klaslokalen, kantoren en zorginstellingen en daarnaast installeren we optioneel een gekoppeld ventilatiesysteem op het raam. Dit systeem start automatisch met ventileren zodra het CO2-niveau de maximale norm overschrijdt.

Automatisch frisse lucht, zonder warmteverlies

Het gekoppelde ventilatiesysteem schakelt automatisch in- en uit bij overschrijding van de norm. Zo hoeft niet langer het raam voortdurend geopend en gesloten te worden, wat nadelig effect kan hebben op het verwarmen van de ruimte. Met ons systeem bent u gegarandeerd van frisse lucht, zonder dat u hiermee kostbare warmte verliest.

CO2-meters aanvragen

Zorg voor een veilig binnenklimaat en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van CO2-meters en ventilatiesystemen. We helpen u graag met een passend aanbod!

Direct aanvragen

Menu